On taas tovi vierähtänyt eikä Tuiskulassa ole remontti juurikaan edennyt. Lattialankkuja olen sahannut, mutta sopivien työtilojen puutteessa, lattialla kykkiessäni, en ole kovin pitkiä pätkiä jaksanut askarrella. Nyt kuitenkin eilen saimme isännän kanssa kasaan oman askartelupöytäni! Enää ei siis tarvitse kontata lattialla jiirilaatikon ja sahan kanssa...maaleista ja liimoista puhumattakaan Silmänisku vaan nyt on kaikelle oma paikkansa ja ei haittaa ketään vaikka joku homma minulta jäisikin kesken!

Blogipohja näyttää olevan päivityksen alla...toivottavasti Puvustamo saa sen pian kuntoon! En millään löydä mieleistä pohjaa muualta, nyt on väliaikaisesti käytössä tämä Bluen syksyinen pihlajanmarja-pohja kun juuri tänään ihailtiin pojan kanssa kauniita marjoja.

Muokkasin kaikkia blogini kuvia ja nyt niissä on "allekirjoitus" päällä. Suuri kiitos kuuluu siskolleni, joka opasti kuinka tuo ©     -merkki saadaan wordista liitettyä Paint-ohjelmassa kuvan päälle laitettavaan tekstiin. Minulle ihan uutta tällainen "hakkerointi". Onneksi on sisko, joka osaa auttaa Pusu.